Asbestvrij maken van installaties een vak apart

Installaties

Er is bijna geen branche te bedenken waar zulke hoge eisen worden gesteld dan in de industrie. Dit komt mede doordat in alle sectoren in de industrie een enorme verscheidenheid aan installaties aanwezig is. In deze installaties zoals generatoren, pompinstallaties, verpakkingsinstallaties, opslagtanks, ovens, fornuizen en gasstations is asbest verwerkt. Bij onderhoud, vervanging of het verwijderen van deze installaties dient u er zorg voor te dragen dat dit gebeurd zonder dat er asbestvezels vrij komen.

Doorgang van uw proces

Boverhoff is in staat om conform uw eisen inzake veiligheid en zonder onderbreking van uw processen asbesthoudende materialen te verwijderen uit uw installaties. Door onze gecertificeerde en ervaren medewerkers en ruime ervaring inzake het saneren van installaties tijdens industriële processen, hebben wij voor elke situatie een oplossing.

Calamiteiten

Ook bij calamiteiten is Boverhoff door haar korte communicatielijnen en korte responsetijden in staat om u een oplossing te bieden met hoge kwaliteit en uitstekende service.

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op