Onze ambitie: streven naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Over ons

Boverhoff Sloopwerken bestaat uit een concern van bedrijven met kernactiviteiten op het gebied van sloopwerk, asbestverwijdering en recycling. Daarnaast leveren wij diensten die hiermee direct samenhangen, zoals bodemsanering, bouw- en woonrijp maken (infrawerk) en betonboren en -zagen.

Sterk in complexe projecten

Boverhoff is landelijk actief. Daarnaast wordt ook regelmatig internationaal een beroep gedaan op onze expertise. Deze expertise ligt voornamelijk in grootschalige binnenstedelijk sloop- en vernieuwingsprojecten, circulair hergebruik, omvangrijke zware sloopprojecten in de industrie én complexe (mutatie) asbestsaneringen.

Toonaangevend in Nederland

Boverhoff behoort tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopbedrijven. Wij zijn sterk in grootschalige en complexe sloopprojecten binnen een strak georganiseerd tijdspad. Hierbij kunnen wij steunen op de hoogwaarde kennis, inzet en ervaring van onze medewerkers en het omvangrijke high-tech materieelpark wat binnen onze organisatie beschikbaar is.

Wij doen er alles aan om onze opdrachtgevers naast maximale kwaliteit ook flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid te bieden.

Duurzaam en volledig gecertificeerd

Boverhoff hecht veel waarde aan veilig, duurzaam en circulair ondernemen. Wij investeren veel tijd en energie in het scholen van onze medewerkers. Daarnaast zoeken wij continu naar duurzamere werkmethoden en investeren schoon en zuinig werkmaterieel. Als onderbouwing en bevestiging van onze duurzame en veilige werkwijze is Boverhoff volledig gecertificeerd.

achterkant kraan Boverhoff

 

 

 

 

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op