Focus op binnenstedelijk én industriële sloop

Ontwikkelaar

Het herontwikkelen van locaties met bestaande bebouwing en verontreinigingen brengt risico’s met zich mee. Zeker in de recente vastgoedcrisis en huidige uitdagende marktomstandigheden is het zeer belangrijk dat deze risico’s en kosten in kaart worden gebracht en worden afgedekt, voordat u overgaat tot de aankoop.

Minimaliseren en afdekken van risico’s

Boverhoff gaat graag vrijblijvend in een zo vroeg mogelijk stadium met u in gesprek om de risico’s inzake asbestsanering, (renovatie)sloop en bodemsanering in kaart te brengen. Door onze ervaring en unieke werkwijze zijn wij in staat u hier het beste advies over te geven. Afhankelijk van uw wensen bieden wij u een voorstel dat geschikt is voor uw exploitatiebegroting of de mogelijkheid om het gehele project voor een vaste prijs (lump-sum) aan te nemen.

Circulariteitsvraagstuk

Al meer dan 30 jaar zetten wij in op circulair hergebruik van materialen. Wij denken graag met u mee tijdens uw tender- en verwervingsvraagstuk over hergebruik. Op basis van onze kennis en ervaring adviseren wij u optimaal hoe de aanwezige materialen gedemonteerd en toegepast kunnen worden in uw projecten. Zijn de materialen niet toepasbaar in uw eigen plan, dan dragen wij zorg voor een circulaire toepassing via onze circulaire hub en partners.

Alles in één hand

Daarnaast kunnen wij het gehele traject van vooronderzoek, sloopmelding, circulaire afzet van materialen tot het compleet bouwrijp opleveren voor u verzorgen. Benieuwd hoe wij uw risico’s kunnen afdekken en werk uit handen kunnen nemen, neemt u dan contact met ons op.

 

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op