Snel en veilig asbestsaneren in bestaande omgeving

Mutatie – asbestverwijdering

Boverhoff is specialist in het uitvoeren van asbestsanering bij mutatie en reparatieonderhoud. Het saneren in bestaande situaties brengt extra voorbereidingen en de inzet van specifieke materieel met zich mee. Of het nu een bewoond flatgebouw of een in bedrijf zijnde fabriek betreft, middels een specifiek plan van aanpak en secure werkwijze verwijderen wij asbest veilig en zonder overlast.

Klachten- en mutatieonderhoud

Speciaal voor woningbouwcorporaties en beheerders van vastgoed heeft Boverhoff de mogelijkheid tot het vastleggen van specifieke procedures en afspraken met bijbehorende eenheidsprijzenlijst afgestemd op uw wensen en vastgoedportefeuille. Hierdoor kan ingeval van klachten en/of reparatie en mutatieonderhoud snel en kostenefficiënt het asbest veilig worden verwijderd, zonder verassingen en discussie achteraf. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het saneren van asbest in bewoonde en in bedrijf zijnde omgeving. Door deze ervaring en secure werkwijze ronden wij elk project af naar tevredenheid van opdrachtgever en bewoner.

Totaaloplossing

Tevens kan de projectorganisatie van Boverhoff u het gehele traject uit handen nemen: van het coördineren en laten uitvoeren van de asbestinventarisaties, het doen van de sloopmelding tot het veilig en schoon opleveren van de saneringslocatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op voor een afspraak.

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op