Uw veiligheidseisen en werkproces gewaarborgd

Industrie

Hoe waarborgt u uw bedrijfsprocessen tijdens sloop, ontmanteling, renovatie en saneringswerkzaamheden? En hoe draagt u er zorg voor dat downtime voorkomen wordt of minimaal is?

Hoge eisen aan veiligheid van mens en milieu

Het samenwerken met bedrijven in de (petrochemische) industrie is omgeven door strenge regelgeving inzake veiligheid, hygiene en milieu. Boverhoff heeft veel ervaring met het uitvoeren van (renovatie)sloop en asbestsanering in nog in werking zijnde fabrieken, zowel food, non-food, productie als petrochemie. Maar Boverhoff is ook de specialist voor de complete ontmanteling en totaalsloop van omvangrijke fabriekslocaties. Door de grote flexibiliteit en high-tech machinepark is Boverhoff in staat om elk project op de beste wijze aan te pakken en dat 24 uur per dag. Boverhoff is daarnaast als geen ander in staat om te werken conform de hoge eisen die u stelt aan veiligheid, hygiëne en milieu.

Minimale downtime van uw processen

Opdrachtgevers met zeer hoge veiligheidseisen waarvoor wij projecten hebben uitgevoerd zijn: BASF, Q8, SHELL Nederland, TENNET, Nuon, Friesland Campina, AVEBE etc. Door een gedetailleerd werkplan en flexibele projectorganisatie hebben wij deze projecten binnen de planning en met minimale downtime van bedrijfsprocessen gerealiseerd.

Ervaren projectteams

Boverhoff heeft ervaren projectleiders en medewerkers die gewend zijn om te werken in deze specialistische branche, zij dragen zorg voor het minimaliseren van risico’s en waarborgen van de veiligheid op uw project.

Bekijk enkele van onze projecten in de industrie of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze specifieke werkwijze.

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op