Dé specialist in industriesloop

Industriesloop

én van de specialisaties van Boverhoff is het uitvoeren van industriële sloopprojecten.

Industriesloop een vak apart!

Door de omvang, complexiteit en hoge veiligheidseisen zijn industriële sloopprojecten een vak apart.  Of het nu gaat om de sloop van een complete fabriekslocatie, het ontmantelen van een energiecentrale, het saneren van asbest uit industriële gebouwen en installaties of het verwijderen van een compleet tankenpark, Boverhoff is dé specialist. Wij stellen voorafgaand aan een project een gedetailleerd plan op waarin veiligheid voor mens en milieu centraal staan.

Ruime ervaring en high-tech machinepark garantie succesvol project

Door onze ruime ervaring en high-tech machinepark voeren wij het project uit conform de hoge veiligheidseisen in de industrie. Boverhoff weet het project als geen ander binnen uw tijdsplanning te klaren. Indien er een installatie of slechts een deel van een installatie of fabriek gesloopt wordt zorgen wij ervoor dat het productieproces ongestoord doorgang kan vinden.
Boverhoff heeft op talloze fabriekslocaties sloop- en saneringswerkzaamheden uitgevoerd en compleet gesloopt. Wij hebben ervaring in zowel de food, non-food, productie als ook (petro)chemische industrie.

Enkele referentieprojecten inzake industriële projecten zijn:

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op