Wij realiseren een veilige onderwijsomgeving

Onderwijs

De eisen aan onderwijs en haar huisvesting veranderen continu, bijvoorbeeld door de komst van brede scholen. Veel scholen en leeromgevingen verliezen hun gebruiksbestemming of zijn verouderd, tevens is in de meeste schoolgebouwen asbest verwerkt. Zoals bij u bekend heeft de overheid schoolbesturen verplicht om hun vastgoed te inventariseren op de aanwezigheid van asbest. Afhankelijk van de uitkomst van deze rapporten moet er actie worden ondernomen.

Veilige asbestsanering en sloop

Boverhoff is u graag van dienst met (aanvullende) asbestinventarisaties en helpt u graag door samen met u te kijken wat de beste en meest kostenefficiënte wijze is om asbest te verwijderen of duurzaam af te schermen. Maar ook indien u vastgoed wilt afstoten, brandveilig wilt laten maken of in zijn geheel wilt slopen zijn wij u graag van dienst.

Minimale overlast

Boverhoff stelt per project een specifiek plan op hoe om te gaan met in bedrijf zijnde schoollokalen, de buurt en veelal naastgelegen (nieuwe) schoolgebouwen. Bij deze aanpak wordt er onder andere voor u en uw omgeving gekeken naar de beste uitvoerperiode (vakanties, weekenden, buiten schooltijden etc.) alsmede de wijze van uitvoering met het minste overlast en transport.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op.

 

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op