Hergebruik en re-use

Hergebruik en re-use

Boverhoff gaat een stap verder in duurzaamheid! Naast het feit dat Boverhoff een gemiddeld hergebruik- en recylingspercentage van 98 % heeft op haar projecten, voeren wij een actief  MVO beleid. Dit omvat onder andere (om)scholing, het zijn van een erkend leerbedrijf, inzet scholieren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (social return), sponsoring, lokale goede doelen, evenementen, etcetera.

Hoogwaardig hergebruik

Daarnaast heeft Boverhoff doelen gesteld ten aanzien van het streven naar het reduceren van haar CO2 uitstoot. Tevens is Boverhoff in staat om ruim 20 verschillende afvalstromen hoogwaardig te hergebruiken (Ladder van Lansink), waarbij alleen preventie en hoogwaardig hergebruik toegestaan zijn (als beste beoordeeld door de Universiteit van Utrecht).

Restwaarde bemiddeling

Hoogwaardig hergebruik is naast duurzaam, ook vaak kostenbesparend. Boverhoff heeft een enorm netwerk voor de afzet van nagenoeg alle vrijkomende materialen, installaties en onderdelen ongeacht de branche.

Of u een melkmachine, vul- en of productielijn in een fabriek, tanks, silo’s, heaters, installaties etc. heeft waar u zelf geen gebruik meer van maakt dan doen wij u graag een goed bod.

 

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op