Landelijk succesvol in binnenstedelijke sloop!

Totaalsloop

Slopen is een vak. Ons vak!

Boverhoff is dé specialist voor het (compleet) slopen van alle soorten gebouwen, bouwwerken en installaties. Ongeacht of dit van bouwkundige, werktuigbouwkundige of civieltechnische aard is. Wij voeren uw project met de grootst mogelijke zorg Turn-Key uit, waarbij alle disciplines in eigen beheer worden uitgevoerd. Voor al uw projecten inzake asbestsanering, sloop, (bodem)sanering, (tank)cleaning, transport, (puin)recycling en bouw- en woonrijp maken bent u bij Boverhoff aan het juiste adres.

Omvangrijk en high-tech machinepark

Boverhoff beschikt over een zeer omvangrijk machinepark met ruim 20 hydraulische sloopkranen van 30 tot 90 ton, waaronder ook high-reach kranen. De hydraulische sloopmachines zijn uitgerust met hightech sloopequipement, waaronder betonscharen, sloop-sorteergrijpers en hakhamers. Om de omgevingshinder tot een minimum te beperken werkt Boverhoff conform een specifieke milieukundige en selectieve sloopmethode en beschikken wij over diverse mobiele watermanagement systemen om stofoverlast te voorkomen. Deze zijn in eigen beheer ontwikkelt en hebben een capaciteit van 20.000 liter.

Met dit moderne materieelpark en onze gekwalificeerde vakmensen pakken wij uw project daadkrachtig, efficiënt en bovenal veilig aan. Door een vooraf met u opgesteld plan van aanpak en VGM-plan kunnen wij u garanderen elke planning te halen, mede door onze flexibele inzet van personeel en machines.

Referenties

Met gepaste trots tonen wij u graag onze indrukwekkende referenties. In de loop der jaren is een zéér groot aantal projecten uitgevoerd, waarbij veelal landelijk bekendheid werd gegeven aan door ons in uitvoering zijnde projecten. Van onze referenties kunnen wij u op verzoek de tevredenheidsverklaringen overleggen.

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op