Ruim 30 jaar ervaring in demontage en ontmanteling

Demontage

Bij Boverhoff draait demontage om het zorgvuldig ontmantelen van torens, (energie- en warmtekracht) centrales, bruggen, viaducten, installaties en nagenoeg alles wat u wenst. Maar ook het behouden van gebouwdelen, zoals een monumentale gevel of het demonteren voor hergebruik van (betonnen) luifels en balkons.

Duurzaamheid en hergebruik

Voorafgaand aan het project wordt met u besproken welke delen hergebruikt dienen te worden. Indien er onderdelen zijn die u niet meer wilt hergebruiken, dan kunnen wij deze voor u verkopen via onze verkoopkanalen. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar ook uiterst duurzaam.

Demontage- en ontmantelingsprojecten vragen om een gedegen voorbereiding, Boverhoff is in staat om voor u de gehele engineering en uitvoering uit handen te nemen. Met ons team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers bedenken wij de beste en meest efficiënte oplossing, waarbij haalbaarheid en nakoming van alle veiligheidseisen en wet- en regelgeving wordt gegarandeerd.  Onze ruim 30 jaar ervaring en ons omvangrijke machinepark garanderen dat uw project binnen de opgegeven deadline wordt afgerond

Installaties en centrales

Boverhoff heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het demonteren van installaties, turbines en complete warmtekrachtcentrales. Heeft u een installatie of centrale die niet meer gebruikt wordt of wordt vervangen, dan gaan wij graag met u in gesprek om het gebouw of de installatie geheel van u over te nemen en eventueel zelfs de aankoop van het gehele terrein.

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op