Natuurlijk duurzaam!

Granulaten

Boverhoff is landelijk actief met haar sloop- en saneringsprojecten en derhalve ook haar breekactiviteiten en verkoop van granulaten.

Gecertificeerd granulaat

De mobiele puinbreekinstallaties zijn gecertificeerd conform de beoordelingsrichtlijn NL-BSB en voldoen aan CE-markering. Dit houdt in dat Boverhoff recycling-granulaten produceert conform de milieueisen uit het Bouwstoffenbesluit en de civieltechnische eisen uit de standaard RAW-bepalingen.  Deze gecertificeerde granulaten zijn voor diverse doeleinden geschikt zoals funderingsmateriaal en fracties beton- en menggranulaat conform het NL BSB productcertifcaat en het BRL 2506 productcertificaat. Ook zijn onze betongranulaten toepasbaar als grindvervanger in de betonindustrie.

Duurzaam en kostenbesparend

Boverhoff beschikt zowel over bekken- als ook roterende-puinbreekinstallaties. Wij breken op locatie van herkomst en eigen sloopprojecten, waardoor een aanzienlijke kostenbesparing kan worden gerealiseerd. Tevens wordt zwaar transport voor de afvoer van puin geminimaliseerd. Onze mobiele puinbreekinstallaties worden ook ingezet voor bijvoorbeeld: collega-aannemers, Rijkswaterstaat, provincies, recyclingbedrijven en de betonindustrie.

Wij voldoen aan alle gestelde eisen voor o.a. geluidsnormering en stofbestrijding. Hierdoor kunnen onze mobiele installaties op nagenoeg elke locatie worden ingezet!

Transport

Boverhoff beschikt over eigen container- en kippertransport. Alle (sloop)machines en overig materieel kunnen wij met eigen transport aan- en afvoeren. Hierdoor worden afstemmings- en coördinatieproblemen voorkomen. Vrijkomend afval bij sloopprojecten wordt in eigen containers en met eigen transport afgevoerd ter recycling.

Transport: een sterke schakel in het totaalpakket!

Neem contact op via 0578-693136 voor de actuele voorraad en mogelijkheden.

Bekijk foto
Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op