leegstaand vastgoed? asbestproblematiek? Boverhoff heeft altijd een oplossing

Gemeenten en overheden

Leegstaande verouderde scholen en panden, bijvoorbeeld als gevolg van “brede scholen” of gemeentelijke reorganisaties zorgen ervoor dat u anders aankijkt tegen uw vastgoedportefeuille. Er is hierdoor een vergrote kans op vandalisme, brandstichting of hoge kosten om het bewoond te houden. Tevens kampen veel overheden met asbesttoepassingen in panden die voor extra risico’s voor gebruikers en directe omgeving zorgen.

Veiligheid en leefbaarheid

Boverhoff gaat graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn om het pand asbest- en brandveilig te maken danwel in zijn geheel te slopen. Daarbij houden wij rekening met zowel directe als indirecte raakvlakken ten aanzien van de bebouwde omgeving en belanghebbenden en het feit dat veel gemeenten momenteel qua begroting uitdagende tijden beleven.

Een pasklare circulaire oplossing binnen uw budget

Boverhoff heeft ruime ervaring met het saneren en slopen van gymzalen, scholen, zwembaden, gemeentehuizen, etcetera. Door onze ervaring en complete dienstenaanbod, adviseren wij u vrijblijvend voor uw exploitatiebegroting voor het bouwrijp maken van locaties bij verkoop aan derden. Hiermee realiseert u het hoogste rendement voor uw gemeente en dat met hergebruik van de vrijkomende materialen!

Graag onderzoeken wij samen met u hoe wij met onze kennis en ervaring een bijdrage kunnen leveren aan uw (circulaire) ambities en uw asbestvraagstukken in relatie tot uw gemeentelijk vastgoed.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact met ons op.

 

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op