Van on-ontgonnen gebied tot bouwrijpe ontwikkelingslocatie

Bouw- en Woonrijp

Van advies & ontwerp tot aanleg & onderhoud!

Gekoppeld aan onze sloop- en saneringsprojecten verzorgt Boverhoff voor u ook het bouw- en woonrijp maken van uw project. Wij ontzorgen u graag en coördineren het bouw- en woonrijp maken van uw complete project. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn het ontgraven en verzetten van grond, het aanleggen van rioleringen, correcte afvoer van regen- en afvalwater, de aanleg van uw buitenriolering en het leveren en aanvullen  en verdichten van grond. 

Riolering

Ook ten aanzien van de aanleg van riolering staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze expertise omvat de volgende soorten rioleringsstelsels: gemengd, gescheiden, verbeterd gescheiden, infiltratie hemelwater, etcetera.

Wij garanderen u een modern rioleringssysteem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de huidige milieuwetgeving! Vanzelfsprekend wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Alles in eigen beheer

Alle graaf-, grond- en straatwerkzaamheden worden in eigen beheer verricht. Daarnaast worden vrijkomende afvalstoffen volgens de gestelde milieuwetgeving afgevoerd en verwerkt.

Boverhoff beschikt binnen haar divisies over de juiste vakmensen en modern materieel die er voor zorgen dat elk project tot een goed einde wordt gebracht.

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op