Specialistische omvangrijk binnestedelijk sloop

Sloop Raadhuisplein, stadscentrum Drachten

Boverhoff heeft de omvangrijke binnenstedelijke sloop en asbestsanering uitgevoerd ten behoeve van de herontwikkeling van het Raadhuisplein in het stadshart van Drachten.

De sloop omvatte de asbestsanering en sloop van alle laagbouw, bestaande uit o.a. twee supermarkten, diverse winkels en een interieurwinkel van 2 bouwlagen. Eén van de belangrijkste eisen van dit project was het toegankelijk en bereikbaar houden van de toegangswegen en looppaden naar en van de winkels en woningen in het stadscentrum.

Naast de laagbouw heeft Boverhoff tevens een appartementengebouw en de twee ‘stramienen’ van de het grote flatgebouw gesloopt. Het hoogste deel van de flat is eigendom van de bewoners en diende behouden te blijven. Deze specialistische sloop is uitgevoerd terwijl de bewoners zonder overlast konden blijven wonen in hun appartementen. Door het pand los te zagen en zeer selectief en nauwkeurig te slopen is dit zonder schades en overlast uitgevoerd.

Wederom een specialistisch binnenstedelijk totaalproject, waarbij wij al onze kunde en kennis hebben toegepast om het succesvol uit te voeren.

Bekijk foto
Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op