Transformatie Blaak 16 - 14.500 m2

Transformatie van hoog niveau in het stadhart van Rotterdam

Midden in het zakelijk centrum en “naast” de Markthal in Rotterdam voert Boverhoff, voor Dura Vermeer en Hendriks Bouw, de transformatiesloop uit van “Blaak 16”.

Het 11 verdiepingen tellende gebouw van in totaal 14.500 m2 en met een eigen parkeergarage met 151 plekken wordt volledig herontwikkeld.

Boverhoff maakt het pand inpandig vrij van alle niet dragende constructies, vloerbedekkingen, installaties en liften. Tevens worden alle ruim 1600 gevelelementen worden stuk voor stuk zorgvuldig gedemonteerd en afgehesen. Naast de ligging in het drukke stadgebied, is mede door de beperkte ruimte alle know-how en creativiteit van Boverhoff vereist.

Tijdens en na onze werkzaamheden wordt gestart met de herbouw van het pand. Het resultaat wordt een modern kantoorgebouw op een geweldige locatie met een gezonde toekomst.

Wij zijn trots om onderdeel uit te maken van dit mooie en uitdagende project met een prachtig en duurzaam eindresultaat (BREEAM Excellent). Op de foto ziet u het pand met op de achtergrond de Markthal.

Bekijk foto
Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op