Duurzaam ondernemerschap

Geschiedenis

Ruim 30 jaar geleden begon Rijk Boverhoff zijn eigen betonboor- en zaagbedrijf, nadat hij de nodige ervaring had opgedaan bij diverse sloop- en gww bedrijven. Al snel groeide het bedrijf en werd er gestart met het uitvoeren van renovatie- en totaalsloopprojecten.

Duurzaam ondernemerschap

Kort na de oprichting werd de eerste sloopkraan aangeschaft. In de jaren daarop investeerde Boverhoff als één van de eerste bedrijven in Nederland in een mobiele breekinstallatie om vanuit puin granulaat te produceren. Deze vooruitstrevende en duurzame aanpak is tot op heden in de bedrijfsvoering verweven.

In de jaren daarop volgen de uitbreidingen in het dienstenaanbod met asbestsanering, het produceren van meng- en  betongranulaat en bodemsanering. Dit alles met als visie de klant te ontzorgen, door een totaalpakket te bieden voor alles van (renovatie)sloop tot het volledig bouwrijp maken.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Door een groot klantenbestand dat onze no-nonsense werkwijze en kwaliteit waardeert en door de inzet van onze betrokken en gemotiveerde medewerkers is Boverhoff uitgegroeid tot één van de toonaangevende sloopbedrijven in Nederland. Met een groot en modern machinepark en ervaren en gemotiveerde mensen maken we graag waar wat we zeggen.

Boverhoff: ruim 30 jaar uw partner en totaalleverancier voor veilig en duurzaam asbestsaneren, slopen, recyclen en bouwrijp maken van uw project!

 

 

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op