Selectieve sloop tientallen gebouwen

Sloop tientallen gebouwen Business Park Arnhem

Op het fraaie business park Arnhems Buiten heeft Boverhoff een groot aantal gebouwen gesloopt, waaronder meerdere laboratoriumgebouwen met zeer zware betonconstructies.

Naast de sloop bestond het werk uit het saneren van de asbesthoudende materialen. In elk gebouw was een aanzienlijke hoeveelheid asbest aanwezig. Deze zijn conform de SC-530 zorgvuldig verwijderd.

De gebouwen werden o.a. gebruikt voor onderzoeken van de NRG (Nucleair onderzoek). In verband met de werkzaamheden met nucleair stoffen bestonden de gebouwen uit zeer zware constructies met wanden en vloeren tot wel 2 à 3 meter doorsnee. De vrijkomende puin uit het project is ter plaatse mobiel gebroken en grotendeels duurzaam hergebruikt op het terrein voor de geplande nieuwbouw en wegen.

Vooral voor de sloop van de voormalige KEMA gebouwen (zie ook artikel Materieelkrant – sloop Arnhems Buiten) was de tijdsdruk groot, de gebouwen M01 en M03 tezamen ruim 20.000 m2 B.V.O. moesten in een periode van 8 weken volledig gesaneerd en gesloopt worden. Door de inzet van veel materieel en onze gemotiveerde medewerkers is het project succesvol en binnen de gestelde deadline bouwrijp opgeleverd.

Bekijk foto

 

 

Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek Neem contact op